Pozývame Vás na krížovú cestu na sídlisku Juh

novy-720x471 (1).jpg

Aj tento rok vás pozývame na pobožnosť Krížovej cesty na sídlisko Juh. Uskutoční sa na Palmovú(Kvetnú) nedeľu 24. marca 2024 večer o 20:00 na otvorenom priestranstve medzi bytovkami na ul. Lanškrounská a Petržalská (tzv. klietka). Pôjdeme po chodníku a zastavenia krížovej cesty budú pred vchodmi do jednotlivých bytoviek. Túto pobožnosť chceme obetovať ako odprosenie za všetky naše hriechy, ktoré sme spáchali my, ale aj naši bratia a sestry v našom meste, ktorí ešte nekonajú pokánie za svoje hriechy, aby sa ich láska z Ježišovho kríža dotkla a obrátila ich srdcia k pokániu a ľútosti. Pozývame Vás, pridajte sa k nám!

Počúvaj podcast kdekoľvek sa nachádzaš

Vyber si jeden z podcastov a počúvaj ho prostredníctvom tohto webu alebo cez jednu z obľúbených podcastových aplikácii.

Niektoré prekážky modlitby

Tento rok sa v Katolíckej cirkvi slávi ako Rok modlitby. V tejto časti Vám ponúkam praktické podnety pre farnosti, spoločenstvá a rodiny, ako prehĺbiť našu modlitbu. Prajem Vám príjemné počúvanie.

Počúvaj na:

Spotify logoApple Podcasts logoGoogle Podcasts logo

Posolstvo evanjelia z 16. nedele v Cezročnom období (21.7.)

V mojom podcaste Božie slovo medzi nami (BSMN) Vám pravidelne ponúkam zamyslenie k evanjeliu najbližšej nedele. Teraz je to nad úryvkom Mk 6,30-34. Prajem Vám príjemné počúvanie!

Počúvaj na:

Spotify logoApple Podcasts logoGoogle Podcasts logo

Podporte nás

Ďakujeme za Vašu podporu a štedrosť, aby sme aj naďalej mohli uhrádzať potrebné výdavky a pripravovať pastoračné aktivity. Aktivity našej farnosti môžete podporiť finančne prostredníctvom pokladničiek v kostoloch alebo priamo na bankový účet farnosti.

IBAN: SK50 1100 0000 0026 2315 8188