Ponúkame Vám domácu liturgiu pri adventnom venci

advveniec_1_orig-720x471 (1).png

Biskupský úrad Spišskej diecézy na začiatok nového liturgického roka pripravil Liturgiu domácej cirkvi ku jednotlivým sviecam adventného venca zakončená piatou sviecou, zapálenou na sviatok Svätej rodiny.

Pošlite ju aj Vašej rodine, známym a priateľom. Modlite sa ju v domácnostiach. Prežime Advent v radosti a pokoji, ale aj v stíšení a pokání. Pridajme sa k putujúcemu diecéznemu spoločenstvu a obnovme tak svoju vieru!

Materiál je k dispozícii na stiahnutie na webovej stránke Spišskej diecézy: https://kapitula.sk/emauzy/

Počúvaj podcast kdekoľvek sa nachádzaš

Vyber si jeden z podcastov a počúvaj ho prostredníctvom tohto webu alebo cez jednu z obľúbených podcastových aplikácii.

Modlitba v rodine v nedeľu

Tento rok sa v Katolíckej cirkvi slávi ako Rok modlitby. V tejto časti Vám ponúkam niekoľko postrehov, ako prežiť Pánov deň v rodine s modlitbou. Prajem Vám príjemné počúvanie. 

Počúvaj na:

Spotify logoApple Podcasts logoGoogle Podcasts logo

Posolstvo evanjelia z 3. veľkonočnej nedele (14.4.)

V mojom podcaste Božie slovo medzi nami (BSMN) Vám pravidelne ponúkam zamyslenie k evanjeliu najbližšej nedele. Teraz na 3. veľkonočnú nedeľu je to nad úryvkom Lk 24,35-48. Prajem Vám príjemné počúvanie!

Počúvaj na:

Spotify logoApple Podcasts logoGoogle Podcasts logo

Podporte nás

Ďakujeme za Vašu podporu a štedrosť, aby sme aj naďalej mohli uhrádzať potrebné výdavky a pripravovať pastoračné aktivity. Aktivity našej farnosti môžete podporiť finančne prostredníctvom pokladničiek v kostoloch alebo priamo na bankový účet farnosti.

IBAN: SK50 1100 0000 0026 2315 8188