Našu cirkevnú školu navštívil podpredseda Národnej rady SR

IMG_8893-581x471 (1).jpg

V pondelok 30. mája navštívil Základnú školu s materskou školou sv. Kríža v Kežmarku podpredseda Národnej rady SR Gábor Grendel. Zúčastnil sa na  slávnostnom otvorení zmodernizovanej učebne biológie, ktorú požehnal spišský diecézny administrátor Mons. Ján Kuboš. V sprievode riaditeľa školy PaedDr. Pavla Krajčiho si spoločne prezreli priestory cirkevnej školy, školskú televíziu, multimediálne učebne a zavítal aj medzi deti materskej školy. 

„Sme radi, že nová učebňa biológie poskytne učiteľom kvalitnejšie prostredie pri vyučovaní našich žiakov. Naša škola kladie dôraz na intelektuálny ako aj duchovný rozvoj, lebo cieľom vyučovania nie je len odovzdávanie vedomostí, ale celostné formovanie mladých ľudí,“uviedol riaditeľ školy.

Počúvaj podcast kdekoľvek sa nachádzaš

Vyber si jeden z podcastov a počúvaj ho prostredníctvom tohto webu alebo cez jednu z obľúbených podcastových aplikácii.

Odvaha ísť na duchovné cvičenia

Tento rok sa v Katolíckej cirkvi slávi ako Rok modlitby. V tejto časti Vás povzbudzujem objaviť krásu duchovných cvičení. Prajem Vám príjemné počúvanie.

Počúvaj na:

Spotify logoApple Podcasts logoGoogle Podcasts logo

Posolstvo evanjelia z 3. veľkonočnej nedele (14.4.)

V mojom podcaste Božie slovo medzi nami (BSMN) Vám pravidelne ponúkam zamyslenie k evanjeliu najbližšej nedele. Teraz na 3. veľkonočnú nedeľu je to nad úryvkom Lk 24,35-48. Prajem Vám príjemné počúvanie!

Počúvaj na:

Spotify logoApple Podcasts logoGoogle Podcasts logo

Podporte nás

Ďakujeme za Vašu podporu a štedrosť, aby sme aj naďalej mohli uhrádzať potrebné výdavky a pripravovať pastoračné aktivity. Aktivity našej farnosti môžete podporiť finančne prostredníctvom pokladničiek v kostoloch alebo priamo na bankový účet farnosti.

IBAN: SK50 1100 0000 0026 2315 8188