Náš pán kaplán má narodeniny

D85_2065.JPG

Náš pán kaplán Andrej Ondrejka sa v najbližších dňoch dožije životného jubilea. V našej farnosti okrem iného ma na starosti detské sv. omše. Ani my najmenší sme na neho nezabudli. V piatok 26. apríla bola naše detská sv. omša trošku slávnostnejšia. V závere sv. omše sme spoločne zablahoželali nášmu pánu kaplánovi Andrejovi k jeho narodeninám. Prosíme, aby čo najdlhšie bol našim pastierom. Pán kaplán Andrej ďakujeme za Vás! Všetko najlepšie ... A pamätajte aj keď máte 30 rokov na kráse Vám to neuberá.  

V oslave narodenín pána kaplána Andreja sme pokračovali v nedeľu 28. apríla. Náš pán kaplán Andrej slávil o 10:00 hod. slávnostnú sv. omšu, pri ktorej spoločne s veriacimi a príbuznými ďakoval Pán Bohu za 30 rokov života. 

Na nasledujúcom odkaze môžete nájsť záznam sv. omše: 
Sv. omša s poďakovaním Pánu Bohu za dar života pána kaplána Andreja.

Dňa 9. mája 2024 sa pán kaplán Andrej ONDREJKA dožil významného životného jubilea 30 rokov. Pán kaplán Andrej je rodákom z Liptovských Sliačov. Za kňaza bol vysvätený 15. júna 2019 v Katedrále sv. Martina v Spišskej Kapitule. Jeho prvým pôsobiskom bola farnosť Dolný Kubín. Od roku 2022 je kaplánom v Kežmarku. Tešíme sa, že pôsobí medzi nami. Ďakujeme mu za jeho obetavú kňazskú službu pre našu farnosť. Vyprosujeme mu, aby ho Pán Boh naďalej sprevádzal svojím požehnaním, dal mu pevné zdravie, radosť a pokoj.

Galéria

Počúvaj podcast kdekoľvek sa nachádzaš

Vyber si jeden z podcastov a počúvaj ho prostredníctvom tohto webu alebo cez jednu z obľúbených podcastových aplikácii.

Biblické príklady o nevyhnutnosti modlitby

Tento rok sa v Katolíckej cirkvi slávi ako Rok modlitby. V tejto časti Vám ponúkam praktické príklady zo Svätého Písma, ktoré nám ukazujú nevyhnutnosť modlitby. Prajem Vám príjemné počúvanie. 

Počúvaj na:

Spotify logoApple Podcasts logoGoogle Podcasts logo

Posolstvo evanjelia zo 7. veľkonočnej nedele (12.5.)

V mojom podcaste Božie slovo medzi nami (BSMN) Vám pravidelne ponúkam zamyslenie k evanjeliu najbližšej nedele. Teraz na 7. veľkonočnú nedeľu je to nad úryvkom Jn 17,11-19. Prajem Vám príjemné počúvanie!

Počúvaj na:

Spotify logoApple Podcasts logoGoogle Podcasts logo

Podporte nás

Ďakujeme za Vašu podporu a štedrosť, aby sme aj naďalej mohli uhrádzať potrebné výdavky a pripravovať pastoračné aktivity. Aktivity našej farnosti môžete podporiť finančne prostredníctvom pokladničiek v kostoloch alebo priamo na bankový účet farnosti.

IBAN: SK50 1100 0000 0026 2315 8188